Never compare your pole style with others. Your journey is unique. Own it and make the best of it.

Paaldansen Hilevrsum Mandy-Lee 1

Wist je dat…

  • Wij 11 lessen per week geven?

  • Wij al 15 jaar bestaan?

  • Wij verschillende niveau’s hebben?

  • Jij het ook kan?

Over Pole Moves

Allround sportinstructeur Mandy-Lee Sjollema, oprichter van sportieve paaldansschool Pole Moves in Hilversum, heeft wel een verklaring voor de populariteit van de sport.

Je kan het paaldansen zo uitdagend maken als je zelf wilt, wat betreft het sportieve niveau. Je hebt gemakkelijke oefeningen, die iedereen binnen één les onder de knie heeft. Maar je hebt ook oefeningen die veel training vereisen. Het is dus niet een sport waar je snel op uitgekeken bent.

Mandy-Lee Sjollema

Spreekt uit eigen ervaring

Ik ben inmiddels al 15 jaar bezig met sportief paaldansen in Hilversum. het Gooi. Vanaf de eerste ‘draai’ was ik verkocht, en sindsdien is mijn enthousiasme alleen maar groter geworden. Ik merk het ook in de sportschool. Elke week laat ik weer nieuwe mensen kennismaken met sportief paaldansen in Hilversum en er is nog nooit iemand ontevreden naar huis gegaan. Dat zegt wel iets over de kracht van de sport.

Wij hebben een aparte zaal met 8 palen. De lessen zitten momenteel behoorlijk vol, de vraag naar meer is aanzienlijk. Elke avond zijn er Pole Moves lessen, maximaal 16 meiden per les ( 2 per paal).

Strength & Conditioning

Fitness & Cardio

Flexibility & Rest

Health & Nutrition

Motivational Trainers

Pole Moves, Moves You!

Strong people don’t put others down. They lift them up.

© Copyright 2010 - | Website by Joni Fleischer | All Rights Reserved